ajax loader

Let’s make Bansko great again!

Veștile și mai bune sunt că în perioada 7 – 14 februarie, poți merge alături de noi la Bansko, în condiții cu adevărat excepționale, pentru că ai suferit destul în așteptarea unei vacanțe la schi veritabile!

Let’s pow-wow! Trust me, it’s #fabulous!

🔴 NE VEDEM ÎN 2022!! 🔴

Ischgl e numa’ unu!

Cele mai tari ture de snowboard și ski le începem cu săptămâna 6 – 13 Februarie, în Austria, la Ischgl, o adevărată Mecca a distracției și a iubitorilor de sporturi de iarnă!

🔴 SOLD OUT!! 🔴

14 – 21 Martie 2020

Am cedat în fața Alpilor Dolomiti, în fața celor 1.200 de km de pârtii în 40 de stațiuni italiene, în fața pârtiilor fără sfârșit și nu în ultimul rând peisajelor spectaculoase care îți taie respirația!

Așa-i că nu prea ne-am dat iarna asta?

🔴 SOLD OUT!! 🔴
29 Februarie – 7 Martie 2020

Datorită numărului mare de cereri am decis să vă oferim o nouă săptămână nebună în una dintre stațiunile de top din Austria, la Ischgl.
Relaxați-vă…dacă mai puteți, cu peste 250 de km de pârtii de ski, traversări spectaculoase între Austria și Elveția, nenumărate de apres-skiuri petrecărețe, SPA și muuuult pow-wow!

🔴 SOLD OUT 🔴

18 – 25 Ianuarie 2020

Hai cu noi pe cel mai mare domeniu skiabil din Europa, unde plăcerea muntelui nu se mai termină! Nici nu ar avea cum!
408 km de pârtii cu un singur ski pass!
121 de instalații pe cablu!
5 zone amenajate de freeride pentru amatorii de adrenalinăGlacier Park, Easy Park, Central Park, South Central Park, Superpipe