ajax loader

29 februarie – 7 martie 2020: 8 zile demente, pline de zăpadă, distracție și relaxare

Schiază românește într-una dintre cele mai frumoase și pitorești destinații din Austria, Ischgl!
*vacanță organizată numai după preînscrierea a minimum 18 persoane
*Pentru că dorim să vă oferim cele mai frumoase experiențe la cele mai avantajoase prețuri am optat pentru săptămâna 29 Februarie – 7 Martie.

Ziua 1 - Sâmbătă, 29 Februarie

Așa cum am promis, am revenit cu o nouă super tură de iarnă marca Pikaski!

De unde isteria cu Ischgl?

Să încep cu mottoul lor oficial: “Relax if you can!“.

E pe bune, au cel mai tare domeniu schiabil, peste 250 km de pârtii impecabile, pe care se poate coborî direct pe skiuri sau pe placă, după caz, în Elveția, unde găsești cel mai ieftin Jägertee din toata Europa! Au cele mai demente apreski-uri unde lumea se distrează până la epuizare… vreți să vă mai spun?

Plecarea se face face Sâmbătă, pe 29 Februarie când vom zbura împreună până la Viena, în Austria! Plecările se fac din București sau Cluj-Napoca. (zbor direct)

Acolo vom fi preluați cu entuziasm de colegii noștri și van-ul ce ne va duce mai departe în noua aventură.

Spre seară vom sosi la Kappl, localitate aflată în imediata proximitate a stațiunii Ischgl, unde ne vom și caza.

Ziua 2

8:30 – facem un scurt brief referitor la programul săptămânii, la trasee, posibilități de relaxare și detalii de care trebuie să țineți cont și alte informatii utile.

La ora 9 pornim spre minunatul domeniu schiabil din Ischgl, unde ne așteaptă peste 220 de km de pârtii și apres-skiuri senzaționale. Seara o încheiem la cazare, după o primă zi unde se fac coborâri de acomodare, prezentări de posibile trasee, împărțiri pe echipe (în funcție de nivelul tehnic al fiecărui participant). Seara se petrece la cazare, unde vom împărtăși experiențele minunate ale primei zile.

Mai jos aveți o mică mostră de powder à la Ischgl. Vorba motto-ului, “Relax, if you can!” 🙂
Nu știu despre alții cum sunt, dar senzația coborârii pe munte prin powder de juma’ de metru e inegalabilă!

Ziua 3

După un mic dejun copios și pregătirea pachetelelor pentru refill pe pârtie, se pornește spre telecabine pentru trasee noi și traversări pe ruta Austria-Elveția, unde ne așteaptă:

 • noi experiențe
 • restaurante
 • apres-skiuri 
 • duty-free-uri

de unde se vor face complătari atât de utile de alcool și alte bunătăți specifice, la prețuri nesimțit de mici.

La finalul acestei zile, petrecem la baza pârtiei, la Schatzi, unde dansul și distracția sunt binevenite permanent. Dați play live-ului din prima tură Pikaski de anul acesta de mai jos pentru a vedea cam cum stau lucrurile

În live-ul de mai jos făcut în tura Pikaski din februarie 2019, puteți afla mai multe detalii cu privire la închirierea sau testarea echipamentului și niște prețuri orientative. Puteți vedea prețurile actualizate pentru anul 2020 AICI.

Ziua 4

Odată stăpâni pe situație, facem reîmpărțirea pe grupe și descoperim noi trasee spectaculoase. Pasionații de powder vor fi răsfățați pe rute neatinse, nici-măcar de super-ratrack-urile austriece, cei pașnici se vor putea bucura de noi pârtii albastre iar muzica de la apreskiuri va completa de fiecare dată orice pauză a grupului vesel.

Seara vom participa la o coborâre dementă și super-distractivă cu săniuțele, pe pârtia amenajată, pe una dintre cele mai lungi pârtii din stațiune, cu sosire din nou la Schatzi, unde ne va aștepta o rundă fierbinte de vin fiert și bună-dispoziție.

Mai jos puteți urmări câteva imagini înregistrate în tura Pikaski la Ischgl din februarie 2019, de pe pe una dintre cele mai lungi piste de sănii din Alpi!! Aceasta are o lungime de 7 km și o diferență de nivel de 950 m, oferindu-ne distracție maximă și multă adrenalinăăă!!

Ziua 5

Facem o pauză bine-meritată de la ski și ne bucurăm de o zi spectaculoasă și relaxantă pe care o petrecem la Aqua-dome-ul din Sölden, unul dintre cele mai frumoase și moderne din întreaga Austrie. Ne vom plictisi stând în piscine uriașe încălzite, sub atacul vrășmaș al fulgilor uriași, la masaj, saune și multe alte facilități așa cum numai austriecii știu și pot.

Seara o petrecem monstruos la unul dintre cele mai autentice baruri din Kappl, unde muzica și alcoolul ne vor încălzi sufletele pentru o noapte teribilă.

Ziua 6

Râdem, glumim, dar am venit pentru plăci și skiuri (nu de alta, dar cu patinajul stăm cam prost). Aprofundăm traseele și continuăm distracția, descoperim locuri noi și pur și simplu nu ne oprim din distracție. Seara revenim la Schatzi, pentru că pur și simplu, snapsurile nu bat niciodată pălinca.

Ziua 7

 1. suntem buni
 2. ne dăm bine
 3. facem sărituri în parcurile amenajate special
 4. mâncăm
 5. rădem
 6. bem, ce să mai
 7. ne bucurăm de ultima zi superbă de ski

de fiecare dată se întâmplă la fel, facem pozele alea senzaționale, ca să ne urască și prietenii de pe Facebook. Nu lăsăm ultima seară așa liniștită să treacă, nu de alta, dar pub-ul austriac și vesel din Kappl ne așteaptă entuziast pentru o nouă noapte albă, pentru cine mai are resurse. Pentru cine nu, băgăm o ciocolată caldă delicioasă cu laptic de la văcuța mov…și somnic tată.

Ziua 8

Ai zice că e ziua aceea tristă, în care plecăm acasă, dar nu e chiar așa. Facem un traseu drăguț, ne mai oprim pe traseu, mai vizităm câte ceva și mâncăm ușor nostalgic un ultim ștrudel cu sos de vanilie, după care ne îndreptăm spre aeroportul din Viena.

Pachetul conține

 • zbor dus-întors București – Viena
 • preluare cu microbuz modern din aeroport și transfer în stațiune (Kappl) și retur
 • transfer gratuit între stațiuni prin rețeaua locală de autocare
 • cazare (7 nopți: Sâmbătă-Vineri) în cameră dublă într-o unitate pitorească austriacă, dotată și utilată complet
 • depozitare încălzită echipament sportiv
 • ghidare trasee 
 • recomandări pentru eficientizarea cheltuielilor (cartele ski-pass, acces therme,cumpărături…)

Ce nu este inclus în preț

 • skipass-ul (aprox. 265 euro pentru o săptămână pentru adulți și 150 de euro pentru copii) – Găsiți prețurile actualizate AICI
 • bagajul de cală
 • transportul echipamentului sportiv
 • transferuri extra (Ischgl – Sölden, unde costurile sunt de maxim 10 euro de persoană)
 • accesul la terme (intre 21-35 euro de persoană pentru întreaga zi)
 • mâncarea și băutura (cât îl ține buzunarul pe fieacare)
 • costuri de închiriere echipament sportiv
 • tura de săniuțe (maxim 25 euro, ce include atât urcarea cât și costul de închiriere al echipamentului)
 • taxa de stațiune

Anumite unități de cazare (chalet-uri) pot solicita plata unei garanții modice ce se eliberează pe loc la părăsirea locației, dacă nu au fost produse daune.

Citește AICI despre experiența “Ischgl e numa’ 1 | ediția II” din ianuarie 2020

 

Mai multe imagini găsiți pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Preț preferențial valabil pentru un număr limitat de persoane: 555 EURO

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu oferta noastră sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil. 🙂