ajax loader

7 – 14 februarie 2021: 8 zile demente, pline de zăpadă, distracție și relaxare

Salutareee! Let’s make Bansko great again!

Săptămâna trecută am văzut un “meme“ pe facebook cum că dacă vezi de fiecare dată jumatatea goală de sus a paharului, câteodată e mai bine să răstorni conținutul într-un pahar mai mic și problemele se rezolvă

Mulți dintre noi și-au dorit, printr-o aliniere extremă a plantelor și cu o minimă precizie a ceasului elvețian ca domeniile schiabile din Austria, Elveția, Franța sau Italia să devină accesibile și fără foarte multe restricții pentru români. Din păcate, nici degetele încrucișate la spate și predicțiile astrologice ale îndrăgitei prezentatoare a rubricii horoscop, Neti Sandu, nu ne-au ajutat prea mult pe cei pasionați de pow-wow și iată-ne puși într-o situație sfâșietoare: în Europa a nins extrem, pow-wow-ul este peste tot, dar din păcate, inaccesibil pentru noi, turiștii înfocați. Singurul vinovat rămâne într-adevăr, coviduț (pe care îl alintăm dar îl scriem intenționat cu litere mici, ca să-l facem de rușine).

Ce facem în schimb cu pasiunea arzătoare pentru sporturile de iarnă? O parte dintre noi ne aliniem cuminți la cozile din stațiunile noastre, oftăm și ne bucurăm de cele 2-5 minute de coborâre. 

Vestea cea mai bună pe care o putem confirma este că Bulgaria și atât de apreciata stațiune Bansko (alternativa multor români pasionați de zăpadă) sunt și rămân verzi, fapt ce ne dă posibilitatea să călătorim fără nici un fel de restricții, atât la plecare cât și la întoarcerea în țară. Mai clar, nu se cere nici testare PCR la intrare, nici la întoarcere nu trebuie să rămâneți alte 10-14 zile în izolare. 

În condițiile acestea, nu ne mai rămâne decât să plecăăăăm 🙂

Citește AICI despre experiența “Ischgl e numa’ 1 | ediția II” din ianuarie 2020

Mai jos poți vedea un mic teaser al celei mai #fabuloase experiențe a iernii

Veștile și mai bune sunt că în perioada 7-14 februarie, poți merge alături de noi la Bansko, în condiții cu adevărat excepționale, pentru că ai suferit destul în așteptarea unei vacanțe la schi veritabile! 

Am ales pentru tine o locație de 4 stele, amplasată la doar 200 m de telegondola principală, unde vei avea incluse următoarele minunății:

Micul dejun și cina (pentru că în Bulgaria există în continuare restricții iar restaurantele sunt închise în interior și masa se poate servi doar în locațiile unde suntem cazați sau take-away)

Acces gratuit la spa, sauna umedă și uscată și piscină, spațiul de joacă pentru copii, sală de fitness, zona de distracție interioară (masa de biliard…), wifi (pentru cei workoholici ce nu se pot dezlipi de calculator și vor ca șefii să îi pună la gazeta de perete, ca și exemplu pozitiv ;))

Transfer București-Bansko și retur cu van-uri premium, inclusiv bagaje și echipament sportiv. Mai mult decât atât, van-urile sunt la dispoziția grupului nostru, astfel încât ne mai putem bucura de câteva atracții și experiențe, situate în proximitatea stațiunii.

Sună minunat, nu? 

Ca și informație suplimentară, pentru plăcarii și schiorii împătimiți, skipassul la Bansko ne costă 172 euro pentru 5 zile, respectiv 205 euro pentru 6 zile, așadar vă puteți face astfel un buget corect și complet de vacanță (în condițiile în care singurii bani pe care ar trebui să îi adăugați ar fi costul vinului fiert și a vreunui sandwich, înfulecat în viteza la apres-skiurile de pe părții, care sunt de altfel deschise în exterior). 

Prețul skipass-ul 5 zile – 172 euro, 6 zile – 205 euro – Găsiți prețurile actualizate AICI

Ce este inclus în preț

  • transport București – Bansko cu van modern
  • cazare în hotel de 4*
  • demipensiune (mic dejun + cină)
  • transportul echipamentului sportiv
  • costul combustibilului pentru întreaga săptămână
  • SPA, piscină, saună umedă și uscată, loc de joaca pentru copii, zona de relaxare, biliard, etc

Preț: 450 euro/persoană

Mai multe imagini găsiți pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu oferta noastră sau doriți să aflați mai multe detalii despre pachetele noastre de vacanță, trimiteți-ne un mesaj pe Facebook, sau sunați-ne la 0743.673.253. Vă răspundem cu drag în cel mai scurt timp posibil. 🙂

 

Pentru că gașca noastră este deja formată, numărul de locuri este limitat, așadar pentru înscrieri și completare a grupului vesel și organizat temeinic, trebuie doar să completați formularul de mai jos:

Fun enough? Let’s pow-wooooow!