ajax loader

Pikaski este cel mai nou concept al brandului Pikaso, copilul recunoscut al pasiunii pentru mare, experiență sau decoperire și vară a celor de la Pikasea Adventures și bucuria pentru munte, aventură și zăpadă a iernilor teribile!

Dacă te-ai săturat de cozile interminabile și de cele mai multe ori, condițiile improprii de ski și serviciile foarte proaste pentru care plătesti costuri astronomice, e momentul să rămâi conectat pentru a putea afla cele mai bune ponturi despre cum să îți organizezi ieftin și eficient escapadele de iarnă.
Nu suntem o agentie de turism, dar îți putem garanta toate ofertele pe care ți le dorești.

Ceea ce îți oferim astfel pe această cale este un nou format de vacanță, care este bazat pe:

  • verificare
  • contractare directă și fără intermediari a sejururilor voastre

pe baza experienței și a soluțiilor alternative, adaptate cu adevărat nevoilor și dorințelor tale.

Astfel, monitorizăm permanent toate companiile de zbor și atenționăm toți partenerii noștri prin sistemul Pikaski Alert referitor la ofertele zilnice ale acestora,

  • îți alocăm un reprezentant care te însoțeste în noua ta călătorie,
  • verificăm locațiile de cazare astfel încât să nu ai nici un fel de surprize neplăcute

iar vacanța ta să fie una cât mai plăcută și fluentă iar procesele organizatorice să nu te mai streseze cu nimic. Mai mult decât atât, orice serviciu care nu este prestat corespunzator este substituit în cel mai scurt timp posibil cu unul de cel puțin aceeași calitate, astfel încât riscul unei vacanțe eșuate să devină 0.

Mai departe, magia o faci tu: fie că vrei să te relaxezi cu un tratament regal la un spa spectaculos, fie că vrei sa te distrezi și să faci turul apres-skiurilor și să ne spui unde au cel mai bun shnaps sau vrei să te dai pe placă sau pe skiuri până la epuizare, suntem peste tot: reduceri permanente, acces, sfaturi despre cum să nu pici în capcanele turistice și să pierzi banii prin restaurante costisitoare și cum să îți poți eficientiza experiența, descoperind noi locuri minunate, toate acestea vor face ca vacanța ta să devină o experiență cu adevarat memorabilă.

Așa că, hai la ski cu Pikaski!

Urmărește-ne pe:

facebook
insta

Detalii Pikaso Events

Pikaso Events SRL

Cui 38468832 J40/18844/2017

Adresa: Ion Creangă, sector 5, București

Cont BCR: IBAN RO26RNCB0069156847170001 BCR Libertății

În 5 Februarie 2020, Marius, fondatorul Pikasea dar și Pikaski a fost în studioul Ziarului Financiar, la emisiunea Afaceri de la 0 unde a vorbit despre ce înseamnă o vacanță neconvențională, cum a luat naștere proiectul Pikasea și multe altele. Puteți viziona întregul interviu în linkul de mai jos.