AustriaIschgl e numa’ unu | ediția II

ianuarie 18, 20200

Știm. Ați fost reticenți la inceput. Unora le-a fost teamă pentru că părea prețul prea mic, altora pentru că habar nu aveau cui trimiteau banii, altora ca nu mai merseseră nicioadată alături de noi, altora pentru că știți voi, unde dracu’ ne cazează ăștia.

Până la urmă, ați câutat, ați întrebat, ați stalkuit și ați sărit în treaba asta, așa, semi-încrezători, că poate o să fie bine. Probabil că întotdeauna e mult loc de mai bine. Mai organizat, mai clar, mai ușor pentru voi. De data asta însă, orice posibilă lacună de-a noastră ați umplut-o cu fix ceea ce ne-am fi dorit, într-un plan idealist ce părea ușor utopic: cu receptivitate, curiozitate, răbdare și înțelegere și mai ales cu o energie și un vibe fantastic. Pe bune!

 

Noi am sperat să strângem o gașcă mare și bună. Nu ne așteptam sincer să fie chiar atât de mișto alături de voi.

E prima dată când re-simțim după o vacanță sentimentul acela al dezamăgirii profunde al copilariei, că se termina și trebuie să mergem de luni la școală și nici măcar temele nu am apucat să le facem.

Daaaa, o să ziceți, voi plecați mai departe la Kaprun. Mno, nu știm ce să zicem de asta, dar cu siguranță, ceea ce ne-ați dat voi săptămana asta, bucuria aceea sinceră și deschisă a fiecărei zile, chiar este o senzație rară pe care sperăm să o trăim cât mai des alături de voi.

 

Vă mulțumim sincer pentru tot ce ne-ați dat iar dacă, sub impulsul nebunesc al emoțiilor trăite simțiți că merită să povestiți sau să ne dați un review pe orice canal, faceți-o! Sau recomandați-ne prietenilor voștri! Sau de ce nu, aruncați-vă mai departe în noi aventuri frumoase alături de noi, pentru că vă garantăm că vor fi cu siguranță și mai interesante, în acord cu dorințele voastre! Sau de ce nu, cereți-le, sigur facem frumos.

Că doar nu degeaba avem și la bărcuțe sloganul “Trust me, it’s fabulous!

Vă pupăăăăăm! Mai puțin poate pe cei cu barbă, că sunt mai înțepători.

Mai multe imagini, filmulețe, live-uri și story-uri găsiți pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adresa de e-mail
Field is required!
Field is required!
Copyright © Pikaski 2024