AustriaItaliaRomâniaOchelarii perfecți…există!

februarie 21, 20230

Cam cât de important este echipamentul de iarnă pe pârtie? Cât merită să investești? E mai bine să ai echipamentul tău vs cel închiriat? Unde să te dai și cât, în funcție de nivel?

Continuăm seria despre echipamentul de iarnă, și după ce săptămâna trecută am vorbit despre costumul de schi sau placă, protecții pentru spate, coate și cască, astăzi ne oprim asupra unui alt element foarte important, ochelarii. Cum vă spuneam și în postarea anterioară, alegerea echipamentului de iarnă pe pârtie este complet determinant.

Cea mai mișto achiziție a acestui an, pe care o consider un real upgrade au fost ochelarii. O să ziceți, mno (așa cum zice ardeleancă noastră de la comunicare), îs doar niște ochelari. Mnoo, pentru mine, care am încercat mai multe branduri de ochelari pe parcursul ultimilor 5 ani (branduri bune, de renume, nu spui care), schimbarea de anul acesta a fost cu adevărat determinantă. În primul rând trebuie să țineți cont că generic veți avea 2 momente importante: soare și senin orbitor sau vânt, viscol și multă umbră. Nu se potrivește niciodată calculul de acasă cu cel de la piață (vă mai uitați și voi pe câte o prognoza pe zona pe care vreți să vă dați, nu?). Pe domenii schiabile mari veți avea poate versanți cu cer senin și multă umbră după o anumită ora sau variații rapide ale prognozei iar fără ochelari ok, toată ziua de dat va fi eșuată.


Eu am ales anul acesta ochelarii de la NERV, care au făcut toooooți banii. În primul rând oferă o vizibilitate foarte bună ca unghi. Au o claritate excelentă și vin la pachet cu ambele lentile, atât de soare cât și de ceață, care se schimbă într-un mod magic foarte simplu, cu un sistem de magneți, amplasați pe ramă. Cea mai mișto chestie este că nu se aburesc, abia pe la -20 de grade au început să dea rateuri (dar cred că majoritatea brandurilor se comportă similar pe genul acesta de temperaturi). Mai am un trick (pe care nu îl folosesc prea des, dar îmi dă confort mental), mai am în geantă un spray micuț anti-aburire, luat de la magazine de profil, acum vreo 3 ani și cred că mai merge vreo 2 ani de acum încolo. O să vă dăm detalii pe pagina noastră, imediat cum se vor alătura programului nostru de ambasadori Pikasea și Pikaski, prin care veți putea beneficia de facilități multiple, toți cei care dețineți cardurile magice de prieteni.

Let’s pow-wow! Trust me, it’s fabulous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adresa de e-mail
Field is required!
Field is required!
Copyright © Pikaski 2024