AustriaItaliaVacanța Pikaski! Chiar e pow-wow?

noiembrie 24, 20230
Dar mai exact, ce este efectul pow-wow?

În primul rând, dacă vrei să mergi intr-o vacanță liniștită la schi, asemeni unei plimbări cu barca prin Cișmigiu, în care vrei să dai liniștit la râme și să fii deranjat accidental doar de vreo rățușcă speriată, ascunsă prin vreun tufiș de pe lac, cel mai bine ar fi sa te gândești de două ori dacă e bine să alegi o vacantă Pikaski. Zicem asta pentru că timp de o săptămână, fie că vii în Ibiza Alpilor (Ischgl e numa’ unu’) sau în spectaculoasa Italie (Dolomiți Super Pikaski), vei fi forțat să explorezi, să te distrezi, să te dai și să îți perfecționezi stilul care te-a făcut celebru / sau celebră :).

Socializarea și zâmbetele zilnice, până la urechi sunt obligatorii, pentru că vei face parte astfel dintr-o comunitate minunată de oameni mișto, care vin deschiși și dornici de distracție și libertate.
Ambele destinații alese sunt foarte ofertante și variate, alese atent astfel încât confortul și entuziasmul tău să fie maxim.

Mergem în grup, aliniati ca rățuștele? Trebuie sa ne ținem de mână, doamna învățătoare?

Răspunsurile sunt da, da, nu, nu, da, nu, nu știm. :)))

Mai bine dezvoltăm:
În primul rând, toate pachetele sunt contractate direct, fără intermediar, pe numele vostru. Asta se traduce practic prin faptul că, pe banii tăi, poți să faci orice vrei. Avem în Gașca Veselă un coordonator Pikaski, de fiecare dată, dar tu ai libertate maximă de mișcare, pentru a-ți desena vacanța ta ideală la schi. Fie ca ești matinal și vrei să faci prima coborâre, singur pe pârtie și să prinzi primele raze de soare, sau dacă îți place să îți respecți tabieturile de dimineață, cafeaua și micul-dejun, întreaga infrastructură îți dă posibilitatea să îți faci programul în ritmul tău, astfel încât sa îți setezi propriul ritm dorit de vacanță.
Întotdeauna te poți reuni cu nucleul de bază al găștii noastre, să te alături evenimentelor organizate la apres-schiuri, să te bucuri de socializare și distracție la un prânz cu specific local, sau să îți povestești toate năzdrăvăniile și peripețiile de peste zi, la un vin fiert, un Jägertee sau un Bombardino. Am zis sau, pentru că nu e recomandat să le beți pe toate odată; nu de alta, dar mai aveți o grămadă de zile fabuloase de dat și veți avea nevoie de toată energia voastră.

Efectul pow-wow

Efectul pow-wow este așadar un mix foarte echilibrat al vacanțelor noastre între destinații și domenii schiabile de poveste, distracție și socializare, descoperiri și experiențe culinare locale, cazări deosebite de foarte foarte bună calitate, toate așternute și orientate spre voi și pofta voastră de libertate și sporturi de iarnă.

**Nota redacției: niciun client și prieten Pikaski nu a fost plătit sau forțat sa afișeze zâmbetul acela Duchenne, încărcat de multă fericire și multiple satisfacții, în timpul filmărilor :))

Let’s pow-wow! Trust me, it’s fabulous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adresa de e-mail
Field is required!
Field is required!
Copyright © Pikaski 2024