ajax loader

Il cunoaste cineva pe Ischgl?

Nu, nu este numele vreunui caine german, foarte suparat ca nu si-a primit la timp bobitele. Ischgl este numele unei statiuni fabuloase din Austria, care s-a detasat in ultimii 10 ani si a devenit recunoascuta ca fiind o veritabila “Ibiza“ iubitorilor sporturilor de iarna.

Cum s-a ajuns aici? Cu siguranta, cu multa viziune, un plan bine-pus la punct si multa determinare si coerenta.

De unde ne-a apucat asa, de cativa ani, isteria asta cu Ischgl?

Pentru multi dintre voi care s-au mai dat prin Austria, Ischgl-ul, ca si domeniu schiabil, nu mai este de demult o necunoascuta. Este o zona extraordinara, cu peste 240 de km de partii interconectate, cu trasee de-ti taie respiratia si nu te lasa niciodata sa te plictisesti iar infrastructura aferenta este impecabila.

Cand zic infrastructura nu ma gandesc in special la cele peste 44 de instalatii de cablu disponibile in statiune ( cumulate cu cele la care ai acces in zona pe baza aceluiasi skipass, cred ca depasesc numarul de 70) ci ma gandesc la tot; ma gandesc inca de la momentul acela de dupa micul-dejun, in care te echipezi greoi si la nici 5 minute de mers pe jos, gasesti o statie de autobuz express care te ia fix de langa cazarea pe care ti-ai ales-o si te duce in maxim 15 minute pana la baza telegondolei. A, da, te duce gratuit iar frecventa este specifica ceasurilor elvetiene. Daca mai pui ca unele au si sisteme speciale de transport ale echipamentului, astfel incat plecarea si intoarcerea la cazare sa fie una cat mai confortabila, aproape ca o simti ca un rasfat personal.

Odata depasit transferul la partie, incepe entuziasmul maxim. Te urci intr-un minut maxim, indiferent de ora, zi sau nivel de aglomeratie, in telegondole ultra-moderne, uriase, incalzite, special gandite pentru ca tu sa te concentrezi pe giumbuslucurile pe care ai vrea sa le faci in ziua respectiva pe partie.

Am zis partie, da? Scuze. Nu e o partie. E un univers, o nemernicie intre-tesuta de trasee, apres-skiuri, snow-parkuri si multa distractie. In fiecare an avem temerari in grupurile noastre care isi propun sa se dea pe toate si sa le bifeze toate facilitatile. Ghiciti ce? Inca nu au reusit sa il acopere intr-o saptamana.

Pana la urma, ceea ce facem noi la Ischgl nu este nici pe departe o iesire de antrenament profesional, de viteza.
Am reusit alaturi de grupuri de oameni deschisi si foarte misto sa gasim un mix extraordinar de experiente, construite in jurul sportului si al bunului simt.

Poate ca unul dintre cele mai importante atuu-uri ale iesirilor noastre este energia magica a gastilor formate; asta, si pretul, bineinteles.
Pentru ca in momentul in care zici Ischgl, te gandesti din start ca trebuie sa iti mai faci un credit cu buletinul, ca sa iti permiti genul acesta de experienta. Ei uite, ca nu e chiar asa.

Secretul nostru pentru pachete este unul foarte simplu: in urma perseverentei noastre, am devenit parteneri-agreati de catre asociatiile locale turistice (foarte profesioniste si puternice deopotriva) iar toate serviciile (inclusiv cele de transport cu avionul, transferuri si cazare) le contractam transparent direct, fara intermediari, scopul nostru direct fiind dezvoltarea unei comunitati puternice de oameni care vor sa socializeze, sa se distreze si sa se bucure de conditii premium de schiat. Si pana aici, ne iese de minune. Si va mai multumim inca o data pentru incredere si deschidere!

Pana la urma, Ischgl e numa‘1!

PS: nu stiu cum le este dat oamenilor astora, dar in sezon, asa, pe la final de saptamana, vine cate un front cu cate 25 de cm de pow-woooow proaspat de te-nnebuneste duminica sau luni de dimineata. Mai relaxati-va acum, care mai puteti )

Mai multe imagini, filmulețe, live-uri și story-uri găsiți pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Related Posts

Schiatul în pandemie

La muulti aaani! Gataaaaaa! Jos sarmaua și puneți mâna pe lopeți și hai la muncă! 

Ischgl e numa’ unu | ediția II

Știm. Ați fost reticenți la inceput. Unora le-a fost teamă pentru că părea prețul prea

Leave a Reply